Pagina 1 van 4  > >>

Palmpasentakjes

20200407 - Palmpaastakjes in Mariakapel - Zandse Kerk (2)

In de Mariakapel liggen gewijde palmpasentakjes klaar.
Je bent van harte uitgenodigd er een op te halen.
De Mariakapel is geopend van 09:00 - 18:00 uur.
Wil je in verband met het corona virus de volgende regels in acht nemen:
Houd ook hier 1,5 meter afstand van elkaar en ga met niet meer dan
3 mensen tegelijk naar binnen.

Kerkklokken luiden in crisistijd

kerkklok Zandse Kerk

Op 18 maart, 25 maart en 1 april luiden de kerkklokken door het hele land een kwartier lang tussen 19.00 uur en 19.15 uur. Het is een boodschap van „hoop, troost en verbinding” in tijden van crisis. Voorafgaand aan het luiden is er een korte gebedsviering van 18.45 – 19.00 uur vanuit de Werenfriduskerk in Elst. Deze vieringen kun je mee beluisteren via www.kerkomroep.nl. Dit is een initiatief van de Raad van Kerken waar we graag aan deelnemen.

Activiteiten in Zandse Kerk afgelast vanwege Corona-virus

ImageGen.ashx

Het bestuur van Stichting de Zandse Kerk heeft besloten, in overeenstemming met de adviezen van het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de volgende activiteiten niet door te laten gaan:

De SWL wandelgroep van donderdagmiddag 14:00 uur. Nader bericht volgt te zijner tijd op deze site.

21 maart Inspiratiemiddag ‘Samen naar een dementievriendelijke gemeenschap’
6 april     Feestelijke opening van het eerste Alzheimer Café in Lingewaard
Deze activiteiten zullen verschoven worden naar september 2020.

Koffieochtenden op 25 maart, 29 april en 27 mei
Eind juni hopen we de draad weer op te kunnen pakken.

De rommelmarkt van 29 maart. Ook hier zoeken wij een andere datum voor.

Zodra de nieuwe data bekend zijn, publiceren wij deze op onze site, in het Gemeentenieuws en op social media.

Ook de voorstellingen die Exodus in onze kerk organiseerde op 3, 4 en 5 april zijn geannuleerd. Kijk voor informatie op:

Koffietijd in de Zandse Kerk

Iedere laatste woensdag van de maand is het ‘koffietijd’ in de Zandse Kerk. Op woensdag 26 februari 2020 is iedereen weer van harte welkom.

Start 2020 Koffie-ochtenden

5958e563a8084_koffieochtend-w400-h400

Op 29 januari 2020 pakt Stichting de Zandse Kerk weer het vaste ritme op van de koffieochtenden op de laatste woensdag van de maand. Deze mooie traditie vindt plaats in de warme en sfeervolle Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat 33 in Huissen.