Pagina 1 van 2  > >>

Oproep standhouders Kerstmarkt Zandse Kerk

Kerstmarkt 2018

Op zondag 8 december van 11:00 – 17:00 uur organiseert Stichting de Zandse Kerk weer een gezellige kerstmarkt. In het sfeervolle decor van de unieke kerststal van de Zandse Kerk wordt de markt gehouden.
In de kerk kunnen ongeveer 30 kramen geplaatst worden. De bedoeling is dat standhouders producten aanbieden die met de kerst te maken hebben: kerststukken, kerstversiering, kleine cadeautjes. Schrijf je nu in voor een stand. Vol is vol.

De keuze is tussen een kraampje (afmetingen 200 x 80 cm) ad 30 euro of een tafel (afmetingen 160 x 80 cm) ad 20 euro. Stuur een mailtje naar info@zandsekerk.nl en reserveer een plekje. Vermeld je naam en telefoonnummer, of je een tafel of een kraam wilt en welk product je aanbiedt.
De inschrijving sluit op 10 november 2019.

Gezocht coördinator en gespreksleiders voor Alzheimer Café

Voor de start van een Alzheimer Café Lingewaard is Stichting de Zandse Kerk op zoek naar een coördinator en gespreksleiders. De coördinator draagt zorg voor de algehele organisatie en de financiën. De coördinator voert regelzaken uit in samenwerking met de Zandse kerk, andere vrijwilligers en betrokken organisaties.
De gespreksleiders geven samen met de coördinator vorm aan de bijeenkomsten. Voorafgaande volgen zij hiervoor een training bij Alzheimer Nederland
Wie een bijdrage wil leveren aan een positieve benadering van dementie en een podium wil bieden aan mensen die te maken krijgen met dementie kan reageren naar: Conny Giesen-Nijenhuis, vrijwilliger Zandse Kerk 06 30545221 of Monique Ritzen, coördinator Steunpunt Mantelzorg: 06 22933258.

Korenmiddag

JS-banner-repetitie-2018

Op 29 september is er een Korenmiddag in de Zandse Kerk, ter gelegenheid van 100 jaar Mannenzang in Huissen. Aanvang: 14:30 uur. Voor kaarten en meerdere informatie zie Lingewaards Mannenkoor.

De deelnemende koren zijn:
Het Lingewaards Mannenkoor, onder leiding van dirigent Arno Vree, met medewerking van Ans van Scherrenburg op de piano,
en de gemengde koren:
Feelin' Good (Huissen),
Promises (Huissen),
Cantilene (Haalderen)

Zang en expositie tijdens de koffieochtend

Bezoekers koffieochtend Zandse kerk
Het is bijna 25 september, de laatste woensdag van de maand, dus tijd voor koffie in de Zandse kerk in Huissen. Nu het buiten weer kouder wordt, is het gezellig om in de warme sfeer van de kerk bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dit keer is het een bijzondere koffieochtend. Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Lingewaards Mannenkoor is er een foto-expositie in de Zandse Kerk. Het is leuk om langs deze expositie te lopen en bekende Huissenaren op de historische foto’s te ontdekken. Bovendien zingt zangeres Elles Jansen enkele nostalgische liedjes, eventueel ook op verzoek. Laat je verrassen.

Steeds meer mensen weten de weg naar de kerk en de lekkere koffie te vinden. Kom gewoon eens binnenlopen, bekijk de tentoonstelling en geniet van de zang. Het gastvrouwenteam ontvangt u graag. Vanaf 10:00 uur is de kerk open. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee

Contact Werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06-14803998. Kijk op: www.zandsekerk.nl

Koffieochtenden Zandse kerk ook in de zomer

Els Thissen achter de piano

Voor velen is het al een vaste gewoonte geworden om op de laatste woensdag van de maand de koffieochtend in de Zandse kerk te bezoeken. Ook in de zomermaanden gaan de koffieochtenden gewoon door. Op 28 augustus bent u weer van harte welkom in de Zandse Kerk in Huissen.

Vanaf 10:00 uur is de kerk open. Kom gewoon eens binnenlopen en genieten van de gezelligheid. Lekker bijpraten met oude bekenden of nieuwe mensen ontmoeten. Het gastvrouwenteam ontvangt u graag. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Els Thissen zorgt met haar pianospel weer voor de muzikale omlijsting.

De koffieochtend van 31 juli werd weer goed bezocht. Onder het genot van een kopje koffie bekeken de bezoekers het filmpje van Jos van Deelen over de koffieochtend in juni. Die woensdag kwam plotseling de ijscokar van ijssalon La Differenza de kerk binnenrijden. Dit filmpje staat op www.zandsekerk.nl en op de facebookpagina van Stichting de Zandse kerk.