Inspiratiedag zondag 15 september

Op zondag 15 september bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom op de Inspiratiedag Afscheid en Gedenken. U vindt hier informatie in de ruimste zin van het woord over een uitvaart: kisten, bloemen, muziek etc. Ook zal er een uitvaartbus aanwezig zijn. Bloesem huis van afscheid, Aster uitvaartverzorging en de Zandse Kerk verzorgen deze dag. In de Gerrit Jeurissenzaal kunt u informatie krijgen over de mogelijkheden in de Zandse kerk rond een uitvaart.

Inspiratiedag Afscheid en Gedenken

Koffieochtenden Zandse kerk ook in de zomer

Els Thissen achter de piano

Voor velen is het al een vaste gewoonte geworden om op de laatste woensdag van de maand de koffieochtend in de Zandse kerk te bezoeken. Ook in de zomermaanden gaan de koffieochtenden gewoon door. Op 28 augustus bent u weer van harte welkom in de Zandse Kerk in Huissen.

Vanaf 10:00 uur is de kerk open. Kom gewoon eens binnenlopen en genieten van de gezelligheid. Lekker bijpraten met oude bekenden of nieuwe mensen ontmoeten. Het gastvrouwenteam ontvangt u graag. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee. Els Thissen zorgt met haar pianospel weer voor de muzikale omlijsting.

De koffieochtend van 31 juli werd weer goed bezocht. Onder het genot van een kopje koffie bekeken de bezoekers het filmpje van Jos van Deelen over de koffieochtend in juni. Die woensdag kwam plotseling de ijscokar van ijssalon La Differenza de kerk binnenrijden. Dit filmpje staat op www.zandsekerk.nl en op de facebookpagina van Stichting de Zandse kerk.

Contact Werkgroep Koffieochtenden, mail info@zandsekerk.nl; bel 06-14803998. Kijk op: www.zandsekerk.nl

Warme koffieochtend met ijsje (26 juni 2019) -TERUGBLIK

De Zandse Kerk, gastlocatie Kunstroute Huissen & Angeren - TERUGBLIK

De Zandse Kerk was op 15 & 16 juni 2019 gastlocatie voor 10 kunstenaars, als onderdeel van de Kunstroute Huissen & Angeren.

Tijdens de expositie-uren (beiden dagen van 12.00 - 17.00 uur) was er ook een gezellig horeca-plein. Het bleek inderdaad een mooie gelegenheid om te ontmoeten en te genieten van een 'kerk vol kunst'.

Opening Zandse Kerk - TERUGBLIK

Terugblik op het feestelijke openingsweekend van de Zandse Kerk (9-11 november 2018)

28-08-2019 - KOFFIEOCHTEND