Steunt u ons ook?

Stichting de Zandse Kerk

Welkom op de website van stichting de Zandse Kerk.

Pagina 1 van 3  > >>

Koffietijd in de Zandse Kerk

IMG-5594

Op woensdag 27 november is het weer koffietijd in de Zandse Kerk. Het gastvrouwenteam ontvangt de bezoekers met open armen vanaf 10:00 uur. Om 10:30 uur start het serveren van de koffie.

Wijkavond in Zandse Kerk

logo overleggroep t zand binnen - buiten met wit marge

De overleggroep 't Zand Binnen-Buiten nodigt iedereen van harte uit om op 26 november de ontwikkelingen in de wijk te bespreken. De wijk 't Zand is in beweging. Er zijn al een aantal ideeën geopperd door bewoners, waar we graag over door willen praten. Tijd: 19:30 - 21:00 uur. Vanaf 19:00 uur is de kerk open.

BOS en Schip Ahoy voor KIKA

BOS oogst applaus tijdens festival in BeusichemOp zondag 24 november geven BOS, Betuws Orkest Senioren, en Zeemanskoor Schip Ahoy gezamenlijk een concert. De opbrengst is voor KIKA. Afzonderlijk en gezamenlijk zullen de koren spelen en zingen. Een middag die u niet mag missen, gezellig, sfeervol, luisterrijk en voor het goede doel.

Aanvang: 14:30 uur. De entree is € 7,50 incl. een kop koffie of thee. Voorverkoop via gdeb6870@gmail.com of aan de zaal, deze is open vanaf 14.00 uur.

Jubileumconcert Feelin' Good UITVERKOCHT

Publicatiebord FG concert bij Zandse Kerk

Op 17 november geeft Feelin'Good haar jubileumconcert in de Zandse Kerk. Met veel enthousiasme brengt Feeling' Good een breed repertoire ten gehore, van muziek uit de jaren zestig en zeventig tot actuele hits en musicalnummers. Deze nummers zijn overwegend Engelstalig, maar ook andere talen worden niet geschuwd. Het koor met meer dan vijftig leden bestaat uit sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Dit alles onder leiding van dirigent Piet van der Sanden.

Loop jij ook mee in de Sint-Maarten-optocht?

Kinderen in de basisschoolleeftijd (en hun ouders) zijn op zondag 10 november om 17:30 uur met lampion welkom in de Zandse Kerk voor de Sint-Maarten-optocht.

10-11 - Sint Maarten-optocht
17-11 - Jubileumconcert Feelin good
24-11 - Betuws orkest senioren..