Steunt u ons ook?

Stichting de Zandse Kerk

Welkom op de website van stichting de Zandse Kerk.

Pagina 1 van 4  > >>

Kerstmarkt (9 dec 2018) - TERUGBLIK

Voor een terugblik op onze kerstmarkt van zondag 9 december jl. (van 11.00 tot 17.00 uur), bekijk het videoverslag van onze vrijwilliger/cameraman Jos van Deelen; publicatie van Omroep Lingewaard

Opening Zandse Kerk - TERUGBLIK

Terugblik op het feestelijke openingsweekend van de Zandse Kerk (9-11 november 2018)

Sleuteloverdracht Zandse Kerk

Op vrijdag 29 september werd om 17.30 uur de overdracht van de Zandse Kerk aan Stichting de Zandse Kerk bij notariële akte voltrokken. Na de symbolische sleuteloverdracht door R.K. Parochie de Levensbron, is de stichting nu de nieuwe eigenaar en kan zich ontfermen over het behoud van het prachtige kerkgebouw.

Koopovereenkomst getekend

Op 24 juni jl. is de koopovereenkomst getekend door R.K. Parochie De Levensbron en Stichting de Zandse Kerk. Met de ondertekening van de koopovereenkomst kan de notaris de koopakte opstellen. In augustus zal deze akte ondertekend worden, waarna de overname van de Zandse Kerk een feit is.

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen om de verbouwingen te kunnen starten. Na de vakantie meer nieuws hierover!

Zandse Kerk als nieuw onderkomen voor verenigingen?

Stichting de Zandse Kerk wil graag in contact komen met verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar nieuw onderdak. In de Zandse Kerk kan er ruimte gerealiseerd worden die bruikbaar zijn voor verenigingen en stichtingen.