Kom kerstshoppen in de Zandse Kerk

Deel van de kerststal in de Zandse Kerk
Wil je inkopen doen voor de kerst en alvast in de kerststemming komen? Op zondag 8 december vindt in de Zandse Kerk aan de van Wijkstraat 33, Huissen een gezellige kerstmarkt plaats van 11:00 – 17:00 uur. Laat het buiten maar stormen en regenen, in de kerk is het heerlijk warm.

Met 25 kramen is er genoeg aanbod om inspiratie op te doen voor een kerstcadeautje. Er is van alles te koop: o.a. kerststukjes, sieraden, kinderkleding, vogelhuisjes, kerstservies en herdenkingslichtjes. Roparun staat er met heerlijke, zelfgemaakte taarten! Er is glühwein en bij de tafel van de Stichting de Zandse Kerk kunt u drinken en broodjes kopen.
En er valt nog meer te beleven. U kunt de grootste kerststal van Gelderland bewonderen in de Zandse Kerk. Ieder jaar is dit weer een heel bijzondere ervaring voor jong en oud. Voor de kinderen is er ook een knutselhoek.

Tevens worden bezoekers getrakteerd op muziek van de Scoutingband, Torkest, Koor Exotherm uit Huissen en de zangeressen Minke Koekkoek en Dide Mons. Het belooft een gezellige kerstmarkt te worden met voor ieder wat wils.