BOS en Schip Ahoy voor KIKA

Op zondag 24 november geven BOS, Betuws Orkest Senioren, en Zeemanskoor Schip Ahoy gezamenlijk een concert. De opbrengst is voor KIKA. Afzonderlijk en gezamenlijk zullen de koren spelen en zingen. Een middag die u niet mag missen, gezellig, sfeervol, luisterrijk en voor het goede doel.

Aanvang: 14:30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.
Entree € 7,50 (incl. kop koffie/thee). Kaarten verkrijgbaar in de kerk of via: Geert de Bruin, gdeb6870@gmail.com

BOS oogst applaus tijdens festival in Beusichem

Schip Ahoy geeft meerdere concerten per jaar in de regio en in het land. Het koor staat bekend om de meeslepende wijze waarop het een gevarieerd repertoire, waaronder natuurlijk zeemansliederen, op de bühne brengt.

BOS, opgericht eind 2018, timmert in die korte periode al flink aan de weg en is inmiddels  geen onbekende meer in de regio. Het orkest heeft een geheel eigen sound en al enkele succesvolle optredens achter de rug. Het brengt eigen bewerkingen van vlotte aanstekelijke nummers waarmee ze volop lof oogsten.