Jubileumconcert Feelin' Good UITVERKOCHT

Op 17 november geeft Feelin'Good haar jubileumconcert in de Zandse Kerk. Met veel enthousiasme brengt Feelin' Good een breed repertoire ten gehore, van muziek uit de jaren zestig en zeventig tot actuele hits en musicalnummers. Deze nummers zijn overwegend Engelstalig, maar ook andere talen worden niet geschuwd. Het koor met meer dan vijftig leden bestaat uit sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. Dit alles onder leiding van dirigent Piet van der Sanden.

Tijdens dit jubileumconcert maakt het koor een muzikale reis door het repertoire van de afgelopen 15 jaar, aangevuld met veel nieuwe arrangementen. Professionele muzikanten begeleiden tijdens dit jubileumconcert muzikaal het koor. Naast solisten uit het eigen koor, zullen er ook gastsolisten te horen zijn.

De kerk is open vanaf 13:45 uur. Het concert begint om 14:30 uur en duurt tot ongeveer 16:45 uur met een pauze van 30 minuten.