Zandse Kerk bouwt aan de toekomst

3 november 2017

Stichting de Zandse Kerk bouwt momenteel aan de Zandse Kerk. Sinds de overdracht van 29 september is er al veel werk verzet aan het uitvaartcentrum. De komende tijd zal er meer gedaan worden, zodat de Zandse Kerk klaar gemaakt kan worden voor de toekomst.

Na de overdracht heeft de stichting direct een constructieve start gemaakt. De rouwkamer, die onder de naam ‘Bloesem: huis van afscheid’ fungeert, wordt momenteel aan een grondige verbouwing en renovatie onderworpen. Hiermee wordt Bloesem een volwaardig en sfeervol uitvaartcentrum, waar families uit de wijde omgeving gebruik van kunnen maken in een periode van rouw. Gedurende de verbouwing van Bloesem is als alternatief een stijlvol en warm ingerichte rouwkamer gerealiseerd in de voormalige sacristie. Na de heropening biedt Bloesem een ’24-uurskamer’, een rouwkamer, verzorgingsruimte en ceremonie/condoleanceruimte.

Deze enthousiaste stichting, gevormd door betrokkenen uit de omgeving, ontfermt zich nu over het behoud van de prachtige kerk. Vele plannen en ideeën zijn er inmiddels gevormd over de toekomstige bestemming van de kerk, waarbij het gemeenschapsgevoel ten alle tijden centraal zal staan. De komende kersttijd staan een aantal activiteiten op de planning. Meer hierover volgt spoedig.

Via www.zandsekerk.nl en www.bloesem-uitvaartcentrum.nl vindt u meer informatie en kunt u de ontwikkelingen volgen.

BESCHIKBAARHEID KERK

«september 2018»
madiwodovrzazo
 12
3456789
10111213141516
24252627282930

Op de data in het rood zijn al activeiten gepland, wilt u toch op deze datum iets reserveren neemt u dan contact met ons op.