Koffietijd in de Zandse Kerk

Publicatie1
Iedere laatste woensdag van de maand is het ‘koffietijd’ in de Zandse Kerk. Op woensdag 26 februari 2020 is iedereen weer van harte welkom.

Vanaf 10:00 uur is de kerk open. Om 10:30 uur start het serveren van koffie en thee. De gastvrouwen zorgen voor een gezellige sfeer en laten je voelen dat je welkom bent. Het draait om de gezelligheid. Lekker samen een kopje koffie of thee drinken, bijkletsen, nieuwe contacten opdoen en oude bekenden terugzien.

De Zandse Kerk is een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Dat het iedere keer weer gezellig is, blijkt wel uit het nog steeds groeiende aantal bezoekers.

Contact Werkgroep Koffieochtenden: mail info@zandsekerk.nl; bel 06-14803998. Kijk op: www.zandsekerk.nl