Feestelijke jaarafsluiting koffieochtend in de Zandse Kerk

IMG_3573

Omdat de laatste woensdag van de maand op eerste kerstdag valt, is de koffieochtend dit keer op zondag 29 december in de Zandse Kerk in Huissen. Volgend jaar pakken de vrijwilligers van de Zandse Kerk weer het vaste ritme van de koffieochtenden op, dus op de laatste woensdag van de maand.

Het wordt een extra feestelijke koffieochtend met iets lekkers bij de koffie. Martijn van Vuuren komt zingen. Vele bezoekers zullen hem kennen, want hij is opgegroeid op het Zand en ook daar naar school gegaan. Bezoekers kunnen ook de bijzonder mooie kerststal bewonderen. Ieder jaar zijn vrijwilligers een aantal weken bezig om de kerststal op te bouwen. Het is dan ook de grootste kerststal van Gelderland.

Vanaf 10:00 uur is de kerk open en kun je een plaatsje zoeken aan de tafels. Om 10.30 uur start het serveren van koffie en thee.