Zandse Kerk
  06 14 80 39 98 info@zandsekerk.nl

Steunt u ons ook?

Pagina 1 van 5  > >>

Koffieconcert Volharding in Zandse Kerk - TERUGBLIK

Muziekvereniging Volharding gaf afgelopen zondagmorgen (17 februari 2019) een fijn ontspannen koffieconcert o.l.v. enthousiaste dirigent Casper Braafhart. De Zandse Kerk was lekker verwarmd en de klanken waren navenant.

Zie https://youtu.be/mD7ZQSZafcc

Theatervoorstelling 'DE MARIA PASSIE' in de Zandse Kerk - Huissen

Het Lourdeswerk Huissen haalt De Maria Passie op 9 maart 2019 naar Huissen. Deze theatervoorstelling geeft een kijkje in het leven van Maria door vertelling en zang.

Voorstelling in Huissen (Zandse Kerk): zaterdag 9 maart 2019; aanvang 19.30 uur.

Voor meer informatie klik: https://www.demariapassie.nl/

Opening Zandse Kerk - TERUGBLIK

Terugblik op het feestelijke openingsweekend van de Zandse Kerk (9-11 november 2018)

Sleuteloverdracht Zandse Kerk

Op vrijdag 29 september werd om 17.30 uur de overdracht van de Zandse Kerk aan Stichting de Zandse Kerk bij notariële akte voltrokken. Na de symbolische sleuteloverdracht door R.K. Parochie de Levensbron, is de stichting nu de nieuwe eigenaar en kan zich ontfermen over het behoud van het prachtige kerkgebouw.

Koopovereenkomst getekend

Op 24 juni jl. is de koopovereenkomst getekend door R.K. Parochie De Levensbron en Stichting de Zandse Kerk. Met de ondertekening van de koopovereenkomst kan de notaris de koopakte opstellen. In augustus zal deze akte ondertekend worden, waarna de overname van de Zandse Kerk een feit is.

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen om de verbouwingen te kunnen starten. Na de vakantie meer nieuws hierover!

AGENDA

© 2015-2019 - Stichting de Zandse Kerk
Webdesign by Jack Vermeulen